Koncerter

Det er vores organist Pavel Refsgaard Jensen, der primært står for at arrangerer koncerter her i kirken. Har du forslag til koncerter, er du velkommen til at kontakte Pavel.

Koncert med Høst Vokalkvartet

Tirsdag den 9. april, kl. 19.00.

De fire kvinder i Høst har fundet sammen i at skabe en vokal legeplads, hvor de med fire stemmer og intet andet, fortolker og udfordrer traditionerne i den nordiske folkemusik såvel som i den moderne flerstemmige sang. Med inspiration fra nordisk instrumental folk, bulgarsk kvindekor og jazzens harmoniske univers skaber Høst en ny lyd af nordisk acapella folk; en forårssymfoni af fuglekvidder, kraftfulde rå dissonanser og rytmisk poesi.

Høst vandt i 2022 to priser i den internationale vokalgruppe-konkurrence på Aarhus Vocal Festival og 2. præmien ved Tampere Vocal Festival i 2023, et nyt vokalt modspil til den danske folkemusikscene, men kvartettens fire medlemmer Lene Høst, Liv Vester, Maja Freese og Filippa Westerberg.

Koncerten er gratis.

Koncert med Odense Postorkester

Tirsdag den 23. april, kl. 19.00.

Der venter en spændende og underholdende musikalsk oplevelse, når Odense Postorkester giver koncert i Dyrup Kirke.

Odense Postorkester er et velfungerende harmoniorkester bestående af ca. 35 aktive medlemmer i alle aldre, og som alle er dygtige amatørmusikere. Orkestret har et alsidigt repertoire og spiller alt fra klassiske værker, marcher, filmmusik, musicals, swingmusik og populærmusik.

Orkestret spiller op til koncert iført røde postuniformer fra før verden gik af lave.

Koncerten er gratis.

 

   Kommende musikarrangementer

Spirende sangglæde

Søndag den 26. maj, kl. 16.00.

Søndag den 26. maj kl. 16.00 er du inviteret til korkoncert med kirkens juniorkor. De synger et udsnit af de sange, som de har øvet sig på gennem året, men også komme med helt nye arrangementer. Kirkens juniorkor består af sangglade piger fra 2 til 5 klasse.

Det er kirkens organist Pavel Refsgaard Jensen, som er korleder. Jakob Larsen medvirker på flygelhorn. Efter koncerten serveres en lille forfriskning.