Koncerter

Det er vores organist Pavel Refsgaard Jensen, der primært står for at arrangerer koncerter her i kirken. Har du forslag til koncerter, er du velkommen til at kontakte Pavel.

Julekoncert med Beatsalmer

Tirsdag den 12. december, kl. 19.00

Vi synger julen ind ved Beatsalmers Happy X-mas koncert.

Det er en collage af oplæsning fra bibelen, solosange og de kendte gamle julesange som fællessange i nye arrangementer! De fire evangelier danner baggrunden for collagen, der også byder på fællessalmer, som ”Blomstre som en rosengård”, ”Julen har bragt” og ”Det kimer nu til julefest”.

I pausen serveres der gløgg og klejner.

Støt og nyd!

Tirsdag den 27. februar, kl. 19.00.

Velgørenhedskoncert med Christian Alvad og Anna Wirsén

I mange år har Dyrup Sogn deltaget i Folkekirkens Nødhjælp sogneindsamling. Det ønsker vi fortsat at gøre, men på en anden måde end dør til dør- indsamling. I år afholder vi derfor en velgørenhedskoncert til fordel for mennesker i nød. Du kan støtte ved at købe billet til koncerten med Christian Alvad og Anna Wirsén. Indtægterne fra koncerten går ubeskåret til Folkekirkens Nødhjælps arbejde.

Alvad er nok bedst kendt for sit mangeårige samarbejde med Niels Hausgaard. Ved denne koncert er han i samspil med den svenske sangerinde Anne Wirsén. Denne aften byder på sange med vemod, klogskab, kærlig sort humor og romantik, der mødes med melodisk strengeakrobatik og underfundige historier. 75. kr. pr. billet. Den kan købes på kirkens hjemmeside www.dyrupkirke.dk eller i kirkens åbningstid 8-15.30 på hverdage.

Køb billet til velgørenhedskoncert

   Kommende musikarrangementer