Konfirmation 2025

Alle 6. klasser modtager inden sommerferien et brev med invitation og information om konfirmation i 7 . klasse.

Er du i tvivl om, hvad det vil sige at gå til konfirmationsforberedelse? Så se fem små film om hvad det vil sige, at forberede sig på sin konfirmation.

Fem små film om konfirmation

Tilmelding til konfirmation foregår digitalt ved brug af NemID. Du kan fx. gå ind på folkekirken.dk og søge på konfirmation.

Du kan også bruge dette link. Tilmelding til konfirmation

Ved fælles forældremyndighed skal begge forældre give samtykke til tilmeldingen og underskrive den digitalt.
Hvis dit barn er døbt i udlandet eller i et trossamfund uden for Folkekirken, skal vi have tilsendt en kopi af dåbsattesten.
Har du brug for hjælp er du velkommen til at kontakte sognepræst Lise Juhl Nielsen.

Profilsporet
Elever der skal starte i profilsporet(7.l og 7.m) efter sommerferien kan selv vælge om de vil konfirmeres med deres gamle klasse, hvor de bor, eller med deres nye klasse i Dyrup Kirke. Af hensyn til skolens planlægning følger alle dog konfirmationsforberedelse i Dyrup Kirke - også selvom man skal konfirmeres et andet sted.
Ved tilmelding anføres "Dyrup sogn" som forberedelsessogn , og den kirke man  barnet skal konfirmeres i som konfirmationssogn . Det er altid muligt at ændre det ved at tage kontakt til præsten.

Konfirmationsdatoer

7. B Lørdag d. 27. april, kl. 10.00

7. L og 7.M Søndag d. 28. april, kl. 10.00

7. A Lørdag d. 4. maj, kl. 10.00

2025

7. A  Lørdag d. 17. maj, kl. 9.30

7. B Lørdag d. 17. maj, kl. 11.30

7. L og 7. M Søndag d. 18. maj, kl. 10.00

2026

7.A Lørdag d. 2. maj, kl. 9.30

7.B Lørdag d. 2. maj, kl. 11.30

7.L og 7.M Søndag d. 3. maj, kl. 10.00

7.A og 7.B konfirmeres altid lørdagen før 4.søndag efter påske.

7.L og 7.M konfirmeres 4. søndag efter påske.

Evt C-klasse konfirmeres 4. søndag efter påske