Sognearrangementer

Støt og nyd!

Tirsdag den 27. februar, kl. 19.00.

Velgørenhedskoncert med Christian Alvad og Anna Wirsén

I mange år har Dyrup Sogn deltaget i Folkekirkens Nødhjælp sogneindsamling. Det ønsker vi fortsat at gøre, men på en anden måde end dør til dør- indsamling. I år afholder vi derfor en velgørenhedskoncert til fordel for mennesker i nød. Du kan støtte ved at købe billet til koncerten med Christian Alvad og Anna Wirsén. Indtægterne fra koncerten går ubeskåret til Folkekirkens Nødhjælps arbejde.

Alvad er nok bedst kendt for sit mangeårige samarbejde med Niels Hausgaard. Ved denne koncert er han i samspil med den svenske sangerinde Anne Wirsén. Denne aften byder på sange med vemod, klogskab, kærlig sort humor og romantik, der mødes med melodisk strengeakrobatik og underfundige historier. 75. kr. pr. billet. Den kan købes på kirkens hjemmeside www.dyrupkirke.dk eller i kirkens åbningstid 8-15.30 på hverdage.

Tilmed dig her

DE mislykkede guder- foredrag med Iben Krogsdal

Tirsdag den 12. marts, kl. 19.00

Hvorfor er det så svært at være menneske i dag? Samtidig med at vi bliver ældre, lever rigere og mere privilegeret end nogensinde før, lider stadig flere af os af uro, ensomhed og angst.

Iben Krogsdal (født 1967) er forfatter, salmedigter og samfundsdebattør. I dette foredrag vil hun med afsæt i sine salmer give en modfortælling til tidens tre, helt store lidelser: Ensomheden, selvforgudelsen og hyperansvaret. Vi tror, at vi er vores egne Guder. Hvad sker der, når for mange af os lever som en slags mislykkede Guder? Hvor stort er et menneske egentlig? Og hvad skal der til for at en mislykket Gud kan blive et ganske almindeligt vellykket menneske?

Undervejs i foredraget skal vi synge om livet som en rejse gennem magt og afmagt, glæde og sorg.