Fredagsåbent

Fredagsåbent er hyggelige eftermiddage, hvor vi mødes til samvær og foredrag. Vi synger sammen og midtvejs er der en kaffepause. Det er gratis at deltage, men kaffe med kage koster 25 kr. 

Alle er velkommen!

Fra Dyrupdreng til instruktør

Fredag den 5. april, Kl. 14-16

Carsten Friis er født og opvokset i Dyrup. Denne eftermiddag kommer han og fortæller om sit spændende arbejdsliv. Han er selvlært instruktør og begyndte at instruere og undervise i ungdomsskolen. Han stod flere år i "mesterlære" hos friluftsspillenes konge Erik Bent Svendlund. Gennem 25 år har han iscenesat mere end 170 musicals på både amatør og professionelle scener. Bl.a. H.C. Andersen Festspillene i den fynske landsby, Frøbjerg Festspil, Varde sommerspil og Rottefælden i Svendborg.

 

 

"De små synger" -sangeftermiddag med Lise og Pavel

Fredag den 19. april, Kl. 14-16

”De små synger” blev første gang udgivet i 1948. Den klassiske og velkendte sangbog har fulgt flere generationer af danske børn, og er stadig populær som barsels- eller dåbsgave. Til denne sangeftermiddag skal vi synge fra ”De små synger”. Lise vil fortælle om udvalgte sange og krydre med små gættekonkurrencer. Efter pausen er der ønskekoncert fra højskolesangbogen. Pavel sidder ved klaveret. Medbring egen sangbog, hvis du har!

 

   Kommende fredagsåbent