Strikkeklubben

Klub for kreative og flittige hænder

Dyrup Kirke har en strikkeklub. Selv om vi kalder den "strikke" klub, er der også plads til at hækle, kniple, eller brodere.

Alle der har lyst til at deltage kan komme mandage fra kl. 13.00  til kl. 15.30. Vi er værter med en kop kaffe, the og vand, men kage eller lign. må man selv medbringe.

Der bliver stikket i alle stilarter og på alle niveauer, det er ikke vigtigt om du er øvet eller nybegynder siger Gitte Sandell, der står bag i idéen til stikkeklubben. Vi vil gerne lære fra os og vi er altid interesseret i at lære nye teknikker og mønstre at kende. Der er mindfulnes i strik og det er godt for sjælen at mødes om en fælles interesse.

Så kom og vær med!

Vi modtager gerne garnrester. De bliver tryllet om til sokker, huer, trøjer og tørklæder, som gives til Røde Kors eller Kirkens Korhær. Du kan komme forbi og aflevere dine garnrester i kirkens åbningstid 8-15 på hverdage.

Billede af hænder der holder hæklet tæppe Billede af Hænder, der holder strikkepinde og strikketøj i grøn farve to ældre kvinder der strikker

   Kommende aktiviteter