Højskoledag

Hip, hip hurra

Dyrup Kirke blev inviget den 5. oktober i 1986. Vi kalder det for kirkens fødslesdag. Vi har gennem tiden markeret denne dag på forskellig vis. De seneste år har vi lavet en højskoledag med gudstjeneste, musik, sang, frokost og foredrag. 

2023 er ingen undtagelse. Her kommer skuespiller Thure Lindhardt med sit foredrag om Nikolaj Frederik Severin Grundtvig.

Højskoledag med Thure Lindhardt

Søndag d. 8. oktober, kl. 10.30-15.30

Vi fejrer Dyrup Kirkes fødselsdag med en højskoledag med gudstjeneste, fællessang og forestilling ved Thure Lindhardt.  

Det koster 175 kr. at deltage i dagens program inkl. frokost og kaffe og du skal melde dig til på kirkens hjemmeside eller på telefon 24401105

Jeg saa engang et Billede af det Evige... - en rejse med Grundtvig

Thure Lindhardt vil i dette oplysende og levende foredrag tage publikum gennem Grundtvigs liv og virke, og ikke mindst hvad det har betydet for det samfund vi har i dag. Foredraget kan beskrives som en forestilling.

I 2022 er det 151 år siden Danmarks store digter, præst, fritænker, politiker og folketænker, N.F.S. Grundtvig døde. Næsten 90 år nåede den største af vores kulturformidlere at blive, og i størstedelen af hans liv kæmpede han for danskernes åndsliv, folkeliv og ligeværdighed.

Thure Lindhardt vil guide os gennem Grundtvig – gennem fortællinger om ham, hans liv, hans inspiration, hans kvinder, hans helte, og ikke mindst gennem hans egne ord. Thure vil fortolke hans salmer, digte, dagbøger og krydre det med betragtninger om manden og ikke mindst: Hans ord og ånd.

Pavel Refsgaard Jensen akkompagnerer.

Portræt af Özlem Cekic

I 2022 havde vi besøg af Özlem Cekic. I 2021 kunne vi fejre Dyrup Kirkes 35 års fødselsdag, det gjorde vi med besøg af Katrine Muff Enevoldsen, der blandt andet er kendt fra Fællessang  på DR sammen med Johannes Langkilde.
Tidligere år har vi haft besøg af Skuespiller Lone Hetrz og journalist Steffen Jensen.